DENİZLİ / GÜNEY - Eziler Mustafa Kaçmaz İlkokulu

Şbt

Bakanlığımızca başlatılan "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" projesi ile öğrencilerimiz 'balık ağı yakalamaca ve bülbül kafeste' oyunlarını oynayarak doyasıya eğlendi. Obezite ile mücadele kapsamında da çok etkin bir rol oynayan bu proje ile öğrencilerimizde grupla hareket etme, koordinasyon, denge, işbirliği vb. birçok beceri gelişimi sağlanıyor. Oyunların planlanmasında ve oynanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Hacivat ile Karagöz oyununu seslendiren öğrencilerimiz, geleneksel orta oyunu kültürümüzü diri tutarak orta oyunu geleneğinin yeniden hatırlanmasına katkı sağladı.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve velilerine "dijital bağımlılıkla mücadele" eğitimi vererek teknolojinin bilinçli kullanılmasının faydalarını, yanlış kullanımının ise zararlarını anlattık.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında klasik eser okumaları yaparak pano etkinlikleri düzenledik ve bilen oturur oyununu oynadık.

Ara

Disiplinlerarası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı, iş birliğini benimseyen; fen ve bilgisayar bilimi öğretimini, sosyal bilim dalları ile bütünleştiren; bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği, programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı, robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten, kendini sürekli güncelleyen disiplinlerarası bir eğitim modeli olan HAREZMİ eğitim modelini okulumuzda uygulamaya başladık.

Ekm

Öğrencilerimizin kültürel ve fiziksel faaliyetlerde bulunması, geleneksel oyunları keyifle oynayarak eğlenmeleri için okul bahçemizi yeniledik, değiştirdik.

Sultan ÖZÇELİK Görsel Sanatlar Atölyemiz

MRE Müzik Atölyemiz