DENİZLİ / GÜNEY - Eziler Mustafa Kaçmaz İlkokulu

Eziler Mustafa Kaçmaz İlkokulu

Adres
EZİLER MAH. ATATÜRK1 CAD. EZILER MUSTAFA KAÇMAZ ILKOKULU BLOK NO 5/1 GÜNEY / DENİZLİ
Vizyon
Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, vatandaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
Beyaz Bayrak eTwinning Ulusal Kalite Etiketi
Öğretim Şekli :Normal- Tam gün
KARAYOLU MİNİBÜS VE MİDİBÜSLER, ÖZEL ARAÇLAR
Yerleşim Yeri